André Ubink
Advocaat
IJsselkade 15
7201 HC Zutphen
Nederland
Telefoonnummer: 085-4857244

Persoonlijke toelichting

André Ubink is advocaat sinds 1997 en verbonden aan Ubink Rijs advocaten. Zijn praktijk betreft projectontwikkeling en bouwrecht, met het adviseursrecht als bijzonder specialisme. Vanuit die specifieke deskundigheid verzorgt André het onderdeel over adviseurscontracten en de bijbehorende DNR in het Praktijkboek Contracteren en heeft hij een handboek geschreven met een toelichting op de DNR, waarin de belangrijkste jurisprudentie ten aanzien van architecten en ingenieursbureaus is verwerkt. André verzorgt ook regelmatig lezingen en publicaties op zijn vakgebied.

Extra informatie

Over Ubink Rijs Advocaten

Vastgoed & Overheid

Ubink Rijs Advocaten is een hooggespecialiseerd advocatenkantoor, volledig gericht op Vastgoed & Overheid. Wij staan voor deskundig advies en een praktische aanpak.

Voor bedrijven, (semi-)overheden, corporaties, zorginstellingen en particulieren zijn wij graag de juridische partner voor alle vraagstukken bij de ontwikkeling, bouw, overdracht, gebruik en het beheer van vastgoed. Onze expertise betreft bij uitstek de verhouding tussen overheden en private partijen. Wij begeleiden en vertegenwoordigen bedrijven en particulieren bij de planvorming, vergunningverlening en de naleving van overheidsvoorschriften. In het complexe woud aan overheidsregelgeving wijzen wij u graag de weg.

Wij bieden oplossingen voor complexe opgaven in het omgevingsrecht en de gebiedsontwikkeling en beheersen de dynamiek van een bouwarbitrage. We komen in de bouwkeet en zijn bekend met het bijzondere speelveld waarin corporaties zich bewegen. Van uw kernactiviteiten als projectontwikkelaar, aannemer, architect, ingenieursbureau of corporatie hebben wij onze specialiteit gemaakt.

Ubink Rijs Advocaten streeft naar bestendige relaties en biedt graag maatwerk in zijn dienstverlening. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Graag nodigen wij u uit voor een nadere kennismaking.

Contactformulier

Wilt u een vraag stellen aan de redacteur? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier.

Updates

Deze model-huurovereenkomst is bedoeld voor de verhuur van dakruimte ten behoeve van zend- en ontvangstapparatuur voor draadloze netwerken en gaat uit van professionele partijen (geen natuurlijke personen).

Deze modelovereenkomst is bedoeld voor onderverhuur van 230a-ruimte.

Dit modelcontract ziet op de verhuur van 290-ruimte en woonruimte samen in één contract wanneer de bedoeling is dat de huurder van de 290-bedrijfsruimte ook de bijbehorende woning bewoont.

In dit modelcontract is gekozen voor de huur van onbebouwde grond met een bouwplicht (daardoor verandert het toepasselijke huurregime in beginsel niet, zie de toelichting bij artikel 1.2 in het modelcontract)