Vastgoedcontracten.nl bevat alle vastgoedcontracten en documenten op het gebied van projectontwikkeling, bouwzaken, huur en verhuur en koop en verkoop in Nederland, en kunnen direct worden gebruikt in de dagelijkse praktijk.

Met de opkomst van digitalisering wordt veelvuldig gebruikgemaakt van standaardcontracten die op internet te vinden zijn. Het aanbod van standaardcontracten is echter beperkt, meestal niet up-to-date of onjuist en onvolledig. Daarom is Vastgoedcontracten.nl ontwikkeld, waarin alle Nederlandse vastgoedcontracten en -documenten op het gebied van projectontwikkeling, bouw, huur/verhuur en koop/verkoop zijn opgenomen en voorzien van actueel commentaar.

Vastgoedcontracten.nl bevat meer dan 90 contracten en modelbrieven, ontwikkeld door gerenommeerde juristen van de kantoren, Barnsteen, Bruggink & Van der Velden, Hemwood, Hielkema & co, Houthoff en Lexence. Zij staan individueel en als redactie volledig achter de juistheid en de actualiteit van de aangeboden contracten, en zij zijn desgewenst ook individueel te benaderen voor nadere uitwerking en overleg (tegen overeen te komen tarieven).

De contracten zijn voorzien van commentaar, wat als leidraad kan dienen voor het opstellen van uw uiteindelijke contract. Waar nodig dragen de auteurs alternatieve bepalingen aan. Vastgoedcontracten.nl maakt het ingewikkelde opstellen van contracten daardoor aanzienlijk gemakkelijker. De modellen en commentaren worden regelmatig en bij iedere wetswijziging zo snel mogelijk geactualiseerd.

Ga naar de redactiepagina voor de achtergronden van de redactieleden en bekijk de mogelijkheden om alle contracten altijd te kunnen downloaden.

Anton den Hollander, uitgever
Uitgeverij Den Hollander B.V.

Postbus 325
7400 AH Deventer
telefoon 0570-751 225
fax 0570-751 220
e-mail info@denhollander.info
KvK-nummer 38024515
BTW-nummer NL8155.53.213B01

"Excellente schrijfstijl en juridisch goed onderbouwd!"

"Een bedrijfsruimte verkopen was 10 jaar geleden gemakkelijk, nu is de concurrentie veel groter"